نحوه درج اطلاعات و رمزگذاری کارت های شناسایی
نحوه رمزگذاری کارت شناسایی بسته به نوع کارت ها متفاوت است. به سه نوع کارت ( ENCODED ID , Barcode ID , Magentic ID , Proximity ID , Smart Id ) تقسیم میشود.
- (Encoded ID Cards) کارت های شناسایی رمزگذاری شده : این کارت های شناسایی برای نگهداری اطلاعات و اشتراک گذاری انها مورد استفاده قرار میگیرد. این کارتها علاوه بر عملکرد معمول خود برای شناسایی، بستری مناسب برای ارایه خدماتی نظیر کارتهای تخفیف و نیز کارت های تردد را فراهم می سازد.
- Barcode ID Cards کارت های شناسایی بارکد دار: چاپ و رمزگذاری با استفاده از بارکد به نرم افزار و تجهیزات ویژهای نیاز ندارد و با اکثر پرینترها قابل اجرا است. رمزگذاری با بارکد از روشهای رایج و متداول می باشد. چندین نوع بارکد وجود دارد که از انواع معمول ان میتوان به بارکد تک بعدی و بارکد دوبعدی یا QR اشاره کرد.
- (Magnetic Stripe ID Cards)کارت های شناسایی مغنازیسی : از انواع پرکاربرد کارتهای شناسایی است که برای کارتهای عضویت، ورود و خروج هتلها و نیز پرداختهای اعتباری استفاده می گردد. برای رمزگذاری و درج اطلاعات در کارتهای شناسایی مغناطیسی به یک پرینتر با قابلیت رمزگذاری کارتهای مغناطیسی، نرم افزاری که اطلاعات را رمزگذاری کند و نیز یک کارتخوان نوار مغناطیسی مورد نیاز است.
- (Proximity ID Cards) کارتهای نزدیک با عنوان کارتهای کنترل دسترسی شناخته می شوند. از این کارتها به عنوان کارتهای کلید دیجیتالی برای باز و بسته کردن دربها استفاده می شود. این کارتها باید از تامین کنندگان معتبر تهیه گردد زیرا هرگونه سهل انگاری می تواند باعث کلاهبرداری و سرقت با استفاده از کپی کارتها گردد.
- ( Smart ID Cards) کارت های شناسایی هوشمند اصطلاحی عمومی برای کارتهایی است که از روشهای رمزگذاری پیشرفته استفاده میکنند. برای استفاده از این کارتها نیاز به پرینتر با ماژول رمزگذاری و نیز نرم افزار متناسب است. برای چاپ بر روی کارتهای شناسایی هوشمند باید از پرینترهای Reverse Transfer printers استفاده کرد. کارتهای هوشمند سطح ناهمواری دارند و به هد پرینترهای چاپ تصعید Dye Sublimation Dricect printer ممکن است اسیب بزنند.