گزینه های رمزگذاری پرینتر کارت شناسایی چیست؟

کلمه رمزگذاری به فرآیندی اشاره دارد که توسط آن اطلاعات در اجزای یک کارت شناسایی ذخیره می شود. این کارت می‌تواند حجم‌های کوچک تا بزرگی از اطلاعات را در خود نگه دارد. تک تک تکنیک های رمزگذاری کارت با پرینتر کارت برای گنجاندن مقادیر و انواع خاصی از داده ها ساخته شده است. هر فرم رمزگذاری کارت به نرم افزار مناسب نیاز دارد، زیرا برخی از نرم افزار کارت شناسایی می توانند قابلیت های محدودی را برای رمزگذاری انجام دهند.

معرفی انواع رمزگذاری با پرینتر کارت

رمزگذاری کارت شناسایی با پرینتر کارت به معنای ذخیره اطلاعات در اجزای کارت است. کارت‌های pvc می‌توانند اطلاعات را به روش‌های مختلفی ذخیره کنند، به همین دلیل گزینه‌های مختلف رمزگذاری در دسترس هستند.

3 نوع اصلی رمزگذار در چاپگرهای کارت pvc استفاده می شود:

  • تماسی
  • بدون تماس
  • نوار مغناطیسی

این رمزگذارها را می توان به عنوان ارتقاء به چاپگر کارت شناسایی شما اضافه کرد. توجه داشته باشید که با توجه به خود دستگاه، گزینه‌های رمزگذاری چاپگر کارت شناسایی متفاوت است.

رمزگذاری کارت های تماسی

رمزگذاری تماسی شامل یک کارت با یک تراشه تماسی است مثل کارت های اسمارت چیپ یا بقیه مدل کارتهایی که تراشه روی کارت و در دسترس قرار دارند که در داخل رمزگذار قرار می گیرد. سپس رمزگذار اطلاعات را روی کارت می نویسد و این اطلاعات مستقیماً در داخل تراشه ذخیره می شوند. نتیجه نهایی یک کارت هوشمند تماسی است. کارت های هوشمند تماسی باید به صورت فیزیکی در یک خواننده قرار داده شوند تا داده های آنها خوانده شود. محبوب ترین کارت های مورد استفاده برای رمزگذاری تماس عبارتند از: کارت های تراشه تماسی FM.

نمونه هایی از کارت های هوشمند تماسی عبارتند از:

  • کارت های ملی
  • کارت های اعتباری
  • سایر کارت های پرداخت

رمزگذاری کارتهای  بدون تماس

برای رمزگذاری بدون تماس در پرینتر کارت، یک کارت روی رمزگذار قرار می گیرد. سپس رمزگذار اطلاعات را روی کارت می نویسد که در داخل تراشه ذخیره می شود. این نوع رمزگذاری منجر به یک کارت هوشمند بدون تماس می شود که اغلب برای اهداف کنترل دسترسی، یعنی ورود درب استفاده می شود. کاربران به سادگی کارت خود را روی یک خواننده دسترسی سازگار قرار داده و اجازه دسترسی به ساختمان را پیدا میکنند. محبوب ترین کارت های مورد استفاده برای رمزگذاری بدون تماس عبارتند از: کارت های Mifare Classic® 1K EV1.

با این حال، این کارت ها فقط برای کنترل دسترسی نیستند. از کارت های هوشمند بدون تماس می توان برای موارد زیر استفاده کرد:

رمزگذاری کارت های مجاورتی با پرینتر کارت

کارت‌های مجاورتی (با نام مستعار «کارت‌های پروکس» یا «کارت‌های کنترل دسترسی») یک نسخه متمایز از کارت هوشمند بدون تماس هستند که برای برنامه‌های کنترل دسترسی استفاده می‌شوند. این کارت‌ها وقتی نزدیک کارت‌خوان قرار می‌گیرند قفل درها را باز می‌کنند و امکان دسترسی بدون کلیدهای سنتی را فراهم می‌کنند. آنها جایگزین سیستم های قفل و کلید سنتی می شوند. تراشه RFID (فرکانس رادیویی) تعبیه شده سیگنالی حاوی اطلاعات کارت را به کارتخوان های تعبیه شده در یا مجاور درب می فرستد. خواننده داده‌ها را در پایگاه داده تأیید می‌کند و اگر با کارتی در سیستم مطابقت داشته باشد، در باز می‌شود. اگر مطابقت نداشت، کارت مجاز نیست و در قفل می ماند.

کارت‌های مجاورتی کارت‌هایی با ساییدگی پایین هستند  و بنابراین بسیار بادوام هستند و برای کنترل دسترسی به مکان‌ها، فضاها و ساختمان‌هایی که دارندگان کارت هر روز به طور مکرر به آن‌ها دسترسی دارند، ایده‌آل هستند.

کارت های مجاورتی با یک شماره کلید ایمن کدگذاری می شوند که به صورت بی سیم با استفاده از یک آنتن داخلی منتقل می شود. کارت های مجاورتی دارای دامنه سیگنال 2 تا 15 اینچ هستند و زمانی که در نزدیکی خواننده قرار می گیرند خوانده می شوند، حتی اگر کارت در لباس، جیب، کیف پول، کیف پول، کیف و غیره باشد. کارتخوان های مجاورتی کد کارت را به قالبی ترجمه می کنند که قفل الکترونیکی درب بتواند آن را درک کند و برای باز کردن قفل یا حفظ قفل آن عمل کند. کارت‌های مجاورتی را نمی‌توان مجدداً رمزگذاری کرد، اما سیستم کنترل دسترسی را می‌توان با فهرستی از کدهای کلیدی معتبر در هنگام صدور، مفقود شدن یا بازنشستگی کارت به‌روزرسانی کرد.

سفارش پروکس کارت

بیشتر کارت‌های پروکس به صورت از پیش کدگذاری شده سفارش داده می‌شوند تا با مشخصات ساختمان یا سیستم کاربر مطابقت داشته باشند، یعنی سیستم کنترل درب موجود در یک ساختمان یا سایت.

برندهای مختلف سیستم کنترل دسترسی از فرکانس ها و فرمت های مختلف استفاده می کنند. هنگامی که کاربران کارت های پروکس جدید خریداری می کنند، باید اطمینان حاصل کنند که کارت ها با اطلاعات پیکربندی سیستم خود سازگار هستند. آنها باید بدانند نوع فرکانس RFID کارت (125 کیلوهرتز یا 13.56 مگاهرتز) میباشد و ظرفیت حافظه و مدل دقیق کارت چیست.

رمزگذاری نوار مغناطیسی

برای رمزگذاری کارت های مگنت یا مغناطیسی به چاپگر کارت شناسایی که قابلیت چاپ بر اساس نوار مغناطیسی دارد و یک برنامه نرم‌افزاری که می‌تواند رمزگذاری کند، نیاز داریم. یک نوار مغناطیسی شامل ذرات فرومغناطیسی در داخل یک فیلم است که روی قسمتی از کارت اعمال می شود. طرفی که کارت را صادر کرده است، داده های سفارشی را تعیین می کند، که در نرم افزار چاپ وارد می شود و در فرآیند چاپ روی نوار مغناطیسی ذخیره می شود. انواع مختلفی از داده ها بر روی اشکال مختلف مسیرهای داده در نوار ذخیره می شوند. این داده ها زمانی که نوار یا کارت از یک خواننده نقطه دسترسی(کارتخوان) عبور می کند خوانده یا فعال می شود و داده های ذخیره شده را به شکلی ترجمه می کند که می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

زمرگذاری کارت مغناطیسی با پرینتر کارت
زمرگذاری کارت مغناطیسی با پرینتر کارت

رمزگذاری Magstripe یک روش رایج در پرینتر های کارت است. بنابراین، تقریباً هر برنامه کارت شناسایی استاندارد از این عملکرد پشتیبانی می کند. با رمزگذاری کارت نوار مغناطیسی، یک کارت با یک نوار مغناطیسی از روی رمزگذار عبور می کند. سپس رمزگذار داده ها را در 1 تا 3 مسیر مغناطیسی می نویسد.کارت های نوار مغناطیسی باید در داخل یک خواننده سازگار قرار داده شوند تا داده های آنها خوانده شود. آنها همچنین به عنوان کارت های سوایپ یا کارت های ماگ استریپ شناخته می شوند.

محبوب ترین کارت هایی که برای رمزگذاری نوار مغناطیسی استفاده می شوند عبارتند از: کارت های پلاستیکی سفید رنگ سفید دایستار با نوار مغناطیسی hi-co. گاهی اوقات کارت شناسایی نیاز به ذخیره اطلاعات دیگری در کنار تصاویر و متن دارد. برای نمونه هایی از این قبیل، رمزگذاری کارت مغناطیسی در دسترس است.

کاربرد های کارت های نوار مغناطیسی

کارت های دارای نوار مغناطیسی در طول سال ها کاربردهای زیادی داشته اند، از جمله:

  • کلید اتاق هتل
  • کارت های ارزی
  • کارت های کنترل دسترسی

رمزگذاری بارکد با پرینتر کارت

ساده‌ترین و رایج‌ترین روش ذخیره‌سازی اطلاعات (رمزگذاری با پرینتر کارت) روی کارت‌های شناسایی، بارکد است. تقریباً هر شکلی از نرم‌افزار کارت شناسایی بدون در شناخت از سطح پیچیدگی، قادر به رمزگذاری بارکدها است. چاپ بارکد بر روی هر نوع کارت شناسایی با استفاده از نرم افزارهای اولیه و بدون ریبون مخصوص امکان پذیر است.

زمرگذاری بارکدی با پرینتر کارت

هنگامی که بارکدخوان شما بارکد را اسکن می کند، از طریق یک رابط سیستم به دیتا های ذخیره ای در کد پیوند دست می یابد. همچنین میتواند به جزئیات مالک کارت، اطلاعات محصول یا حساب، یا دستورالعمل‌های مربوط به بارکد دسترسی پیدا کند یا آن را بازیابی کند. اطلاعات به شکل ایستا در بارکد ذخیره می شوند و بازنویسی آن غیرممکن است. از طریق بارکد داده های شخصی مانند نام دارنده کارت، شماره کارمند، بخش، آدرس، وضعیت آموزشی، مجوزهای دسترسی، داده های اثر انگشت پرتره یا بیومتریک و تاریخ انقضا را می توان ذخیره کرد.

حتما بخوانید: انواع کارت پی وی سی موجود در بازار چیست؟

کدام چاپگرها برای رمزگذاری کارت ها بهتر هستند؟

هم برای رمزگذاری نوار مغناطیسی و هم برای رمزگذاری کارت هوشمند، محبوب ترین گزینه های پرینتر کارت برای رمزگذاری عبارتند از:

هر دو چاپگر کارت شناسایی فوق دارای قابلیت رمزگذاری mag stripe و کارت هوشمند هستند و به دلیل ایجاد کارت های با کیفیت برجسته محبوب هستند. ما همیشه استفاده از چاپگر انتقال مجدد را برای چاپ روی کارت های کنترل دسترسی و کارت های بدون تماس با تراشه توصیه می کنیم. این به این دلیل است که تراشه کمی برآمده است و در صورت تماس مستقیم با هد پرینتر می تواند به هد چاپ آسیب برساند.

چاپگرهای کارت انتقال مجدد از یک فرآیند چاپ منحصر به فرد استفاده می کنند که نیازی به تماس مستقیم هد چاپگر با کارت ندارد. بنابراین هیچ خطری برای آسیب به هد چاپ وجود ندارد. از سوی دیگر، چاپگرهای کارت شناسایی چاپ مستقیم شامل تماس مستقیم هد چاپ آنها با کارت می شود. این بدان معنی است که هد چاپ ممکن است به طور بالقوه آسیب ببیند و باعث ایجاد لک در چاپ شود.

به همین دلیل ما همیشه هنگام انتخاب بین دستگاه دایرکت یا چاپ مستقیم و دستگاه انتقال مجدد برای کارت های هوشمند استفاده از چاپگر انتقال مجدد را توصیه می کنیم. اغلب پرینترهای پیشرفته جدید دارای ماژول های رمزگذاری اختیاری می‌باشند که میتوانید با توجه به نیاز خود آن را تهیه کنید و روی دستگاه نصب کنید. با این کار همزمان هنگام چاپ کارت، قابلیت کد کردن کارتهای خود را نیز دارید و در زمان و هزینه خود می‌توانید صرفه جویی کنید. رایج ترین ماژول های انکدر میتوان به کدر های مایفر،اسمارت و مگنت اشاره کرد.

نتیجه‌گیری

رمزگذاری کارت با پرینتر کارت یک روش برای ذخیره اطلاعات روی کارت و افزایش امنیت افراد دارای کارت است. برای رمزگاری کارت ها شما به ماژول های مخصوص کدر ان کارت نیاز دارید. معمولا ماژول های کدر برای پرینتر ها در دسترس هستند و شما می‌توانید این ماژول ها را تهیه کنید. ما در مانی کارت انواع پرینتر های کارت و همچنین ماژول های آن را برای شما موجود داریم. برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما به شماره 02188442854 تماس بگیرید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up