ریدر و انکودر های کارت های PVC چیست؟

ریدر همان کارتخوانی است که اطلاعات کارت هوشمند شما را میخواند ( کارت هوشمند را رمز گشایی میکند) و انکدر درواقع رمزگذار کارت های هوشمند است. در این مطلب ریدر و انکودر های کارت های PVC را برای شما باز میکنیم تا بهتر این دو مفهوم را بفهمیم.

ریدر و انکودر های کارت های PVC چیست؟

ریدر یا کارت خوان هوشمند چیست؟

کارت خوان هوشمند دستگاهی است که برای خواندن کارت هوشمند استفاده می شود. کارت هوشمند یک نشان pvc است که دارای یک مدار هماهنگ نصبی است که می تواند یک میکروکنترلر ایمن یا تراشه حافظه کارت خوان هوشمند aIdentiv 2700F باشد. این کارت ها ظرفیت ذخیره سازی اطلاعات زیادی، رمزگذاری و اعتبارسنجی را نیز دارند. کارتخوان های هوشمند معمولاً برای فرآیندهای الکترونیکی مانند شناسایی شخصی، تراکنش های مالی (کارت اعتباری EMV، بدهی یا ارزش ذخیره ای)، کنترل دسترسی (دسترسی فیزیکی و دسترسی منطقی)، احراز هویت، وفاداری، مهمان نوازی و بازی استفاده می شوند.

انواع کارت خوان هوشمند

کارت خوان های هوشمند در دو مدل تماسی، بدون تماس و یا ترکیبی از مدل های تماسی و غیرتماسی به نام کارت خوان های دو رابط موجود هستند.

کارتخوان های هوشمند تماسی نیاز دارند که کارت به صورت دستی توسط کاربر در کارتخوان قرار بگیرد. این برنامه بیشتر برای برنامه‌هایی استفاده می‌شود که به امنیت بیشتری نیاز دارند، مانند شناسه‌های دولتی (شناسه ملی، گواهینامه رانندگی، تأیید هویت شخصی (PIV)، تراکنش‌های تجارت الکترونیک، شناسه‌های دانشگاه، ورود به شبکه امن، فروش، برنامه‌های غذایی، وفاداری، الکترونیکی کارت های نقدی و مراقبت های بهداشتی (بیمه، مدارک پزشکی الکترونیکی / EMR) و کارت های عبور از مرز.

کارتخوان های هوشمند بدون تماس با یک فرکانس رادیویی مانند NFC یا RFID کار می کنند که وقتی کارت هوشمند به خواننده نزدیک می شود، ارتباط برقرار می کند. کارت از نظر فیزیکی لازم نیست روی ریدر واقعی یا داخل آن قرار بگیرد. کارت خوان های بدون تماس، راحتی و سرعت بیشتری را ارائه می دهند که نیازی به قرار گیری کارت در یک ریدر نیست. رایج‌ترین برنامه‌های کاربردی برای کارت‌خوان‌های بدون تماس شامل کنترل دسترسی فیزیکی درب و تسهیلات (PACS)، گذرنامه الکترونیکی، پارکینگ، فروش خودکار و کرایه‌های باجه عوارضی است.

کارتخوان های هوشمند را می توان به شکل زیر یافت:

  • برخی از کیبوردها دارای کارتخوان داخلی هستند.
  • دستگاه های خارجی و دستگاه های کارت خوان درایو داخلی برای رایانه های شخصی (PC) وجود دارد.
  • کارتخوان های تعبیه ای در کیوسک، خودپرداز و دستگاه فروش خودکار.
  • برخی از مدل‌های لپ‌تاپ دارای کارت‌خوان داخلی هستند و/یا از سیستم‌افزار قابل ارتقا فلش استفاده می‌کنند.
  • پایانه های نقطه فروش (POS) که برای مشاهده اطلاعات کارت های اعتباری EMV و کارت های نقدی استفاده می شوند.

دستگاه‌های خارجی که می‌توانند شماره شناسایی شخصی (PIN) یا اطلاعات دیگر را بخوانند نیز ممکن است به صفحه‌کلید متصل شوند (معمولاً «کارت‌خوان‌های با پد پین» نام می گیرند). این مدل با تامین برق مدار مجتمع روی کارت هوشمند و برقراری ارتباط از طریق پروتکل‌ها کار می‌کند. از این طریق کاربر را قادر می‌سازد تا به یک آدرس ثابت روی کارت بخواند و بنویسد. ما در مانی کارت بهترین ریدر و انکودر های کارت های پی وی سی ( کارتخوان مایفر ER302 و ریدر کارتخوان مایفر MR5) را برای شما موجود داریم.

ارتباط ریدر ها

کارت‌های هوشمند می‌توانند با پروتکل‌ها، ولتاژها و فرکانس‌های ارتباطی متفاوتی عرضه شوند تا یک کارت‌خوان بتواند با کارت هوشمند مورد نیاز خود با پارامترهای ارتباطی مناسب ارتباط برقرار کند. اکثر کارتخوان های هوشمند مدرن توانایی برقراری ارتباط با چندین نوع کارت را دارند که به آن مذاکره خودکار می گویند. یک کارت خوان می تواند با استفاده از ترکیبی از پروتکل ها، ولتاژها و فرکانس های مختلف با یک کارت هوشمند به طور خودکار مذاکره کند، یا می تواند از خروجی کارت هوشمند ATR (پاسخ به بازنشانی) استفاده کند که اطلاعات پارامترهای ارتباطی را منتقل می کند. خواننده های قدیمی یا کارت خوان های اختصاصی تعبیه ای اغلب توانایی مذاکره خودکار را ندارند، معمولاً پارامترهای ارتباطی توسط نرم افزار یا میان افزار (API) کنترل می شوند. در اینجا لیستی از پروتکل های ارتباطی وجود دارد:

پروتکل های ارتباطی

شرح نام

رابط ارتباطی سریال I²C با یک گذرگاه سریال همزمان دو سیمه دو طرفه

رابط جانبی سریال SPI با پروتکل ارتباطی تمام دوبلکس مبتنی بر چهار سیم

T=0 پروتکل انتقال سطح بایت نیمه دوطرفه ناهمزمان، در ISO/IEC 7816-3

T=1 پروتکل انتقال ناهمزمان نیمه دوبلکس در سطح بلوک، در ISO/IEC 7816-3

T=2 برای استفاده در آینده رزرو است

T=3 برای استفاده در آینده رزرو است

انتقال T=CL (بدون تماس) APDU از طریق رابط بدون تماس ISO/IEC 14443

اگر کارت از هیچ پروتکل انتقال استاندارد استفاده نمی کند، اما از یک پروتکل سفارشی/اختصاصی استفاده می کند، دارای پروتکل ارتباطی T=14 است.

کارت‌های حافظه معمولاً از پروتکل I²C استفاده می‌کنند. کارت‌های ریزپردازنده مانند کارت‌های جاوا و MIFARE DESFire از T=0، T=1 یا T=CL استفاده می‌کنند. پروتکل SPI معمولاً برای برنامه‌های اختصاصی استفاده می‌شود.

انتقال اطلاعات بین کارت هوشمند و کارت خوان هوشمند

در زمینه کارت های هوشمند، یک واحد دیتا پروتکل کاربردی (APDU), واحد ارتباطی بین کارتخوان هوشمند و کارت هوشمند است. ساختار APDU توسط ISO/IEC 7816-4 سازمان، امنیت و دستورات برای تبادل تعریف شده است. دو نوع APDU وجود دارد، یکی که دستورات را ارسال می کند و دیگری که پاسخ ها را ارسال می کند. نقش APDU امکان برقراری ارتباط بین خواننده و کارت هوشمند و جمع آوری اطلاعات کارت هوشمند برای انتقال آنها به خواننده است.

ارتباط بین کارتخوان هوشمند و رایانه

PC/SC یک استاندارد قابلیت همکاری است که گفتگو بین رایانه ها و کارت های هوشمند را تضمین می کند. این استاندارد در اکثر سیستم عامل ها از جمله ویندوز و لینوکس موجود است. رایانه شخصی/کارت هوشمند (یا PC/SC) در عین حال یک مشخصات و یک کتابخانه نرم افزاری برای دسترسی به کارت های هوشمند تحت ویندوز مایکروسافت است. یک پیاده سازی رایگان از PC/SC، به نام PC/SC Lite، تحت گنو/لینوکس در دسترس است و با Mac OS X توزیع شده است. مشخصات این کتابخانه توسط گروه کاری PC/SC، متشکل از سازنده کارت هوشمند و رایانه انجام می شود. هدف آن اطمینان از یک پایگاه استاندارد سفارشات است تا امکان همکاری بهتر بین رایانه شخصی، کارتخوان ها و کارت های هوشمند فراهم شود.

آخرین مشخصات PC/SC CCID چارچوب کارت هوشمند جدیدی را تعریف می کند. این چارچوب با دستگاه های USB با کلاس دستگاه خاص 0x0B کار می کند. خوانندگان با این کلاس هنگام استفاده با سیستم عامل های سازگار با PC/SC نیازی به درایور دستگاه ندارند، زیرا سیستم عامل به طور پیش فرض درایور را تامین می کند.

PKCS#11 یک API طراحی شده برای مستقل بودن از پلتفرم است و یک رابط عمومی برای توکن های رمزنگاری مانند کارت های هوشمند تعریف می کند. این اجازه می دهد تا برنامه ها بدون اطلاع از جزئیات خواننده کار کنند.

خرید انواع

کارتخوان

و انکودر

ریدر و انکودر

انکدر یا رمزگذار کارت شناسایی چیست؟

«کد کردن» کارت شناسایی به چه معناست؟ به زبان ساده، رمزگذاری فرآیندی است که از طریق آن اطلاعات بر روی اجزای کارت شناسایی قرار می گیرند (ذخیره می شوند). کارت‌های شناسایی می‌توانند داده‌ها را به روش‌های مختلف نگهداری کنند، از ساده تا پیچیده، و از داده‌های کم تا مقادیر زیاد داده. هر روش رمزگذاری کارت به گونه‌ای طراحی شده است که انواع و کمیت‌های خاص داده را در خود جای دهد و هر نوع رمزگذاری به نرم‌افزار مناسب نیاز دارد (برخی از نرم‌افزارهای چاپگر کارت فقط می‌توانند گزینه‌های رمزگذاری محدودی را مدیریت کنند). هرچه مکانیسم‌های ذخیره‌سازی اطلاعات کارت شناسایی پیچیده‌تر باشد، نرم‌افزار پیچیده‌تر است.

رمزگذاری بارکد

بارکدها رایج‌ترین و ساده‌ترین راه برای ذخیره اطلاعات در کارت شناسایی هستند. تقریباً هر نرم‌افزار کارت شناسایی بدون در نظر گرفتن سطح پیچیدگی می‌تواند بارکدها را رمزگذاری کند. با ابتدایی ترین نرم افزارها روی هر کارتی قابل چاپ هستند و نیازی به روبان خاصی ندارند. بارکدهای استاندارد یک بعدی (خطوط مشکی عمودی با عرض مختلط و فضاهای سفید) فقط در یک جهت خوانده می شوند. این بارکد ها اطلاعات محدودی مانند عضویت یا شناسه یا شماره محصول را در خود دارند. ما در مانی کارت انواع دستگاه بارکد خوان و ریدر و انکودر های کارت های پی وی سی را موجود داریم. برای مشاهده محصولات از منوی بالای صفحه محصولات مورد نیاز خود را انتخاب کنید.

بارکدهای دوبعدی امکان استفاده از مستطیل، نقطه، شش ضلعی و سایر الگوهای هندسی را می دهند، به صورت عمودی و افقی خوانده می شوند و می توانند صدها برابر بیشتر از بارکدهای یک بعدی اطلاعات ذخیره کنند. رایج ترین نوع بارکد دوبعدی یک کد QR است. از آنجا که آنها می توانند اطلاعات بسیار بیشتری را در خود نگهداری کنند، بارکدهای دوبعدی برای ذخیره ابزارهای داده پیچیده تر و پیوندها مانند URL های اینترنتی، و وارد کردن داده ها از منابع خارجی مانند برنامه های MS Office، MS SQL Servers و سایر پایگاه های داده و فایل ها مفید هستند و اطمینان حاصل می کنند که بیماران داروی مناسب نرم افزار برای بارکدهای دو بعدی در اکثر چاپگرهای کارت شناسایی امروزی گنجانده شده است، اما همیشه هوشمندانه است که ویژگی های نرم افزار را قبل از خرید بررسی کنید.

کاربرد بارکد ها

هنگامی که بارکد توسط بارکدخوان اسکن می شود، خواننده از طریق یک رابط کامپیوتری به اطلاعات ذخیره ای, بارکد پیوند می زند، که به جزئیات حساب، دارنده کارت یا اطلاعات محصول، یا دستورالعمل های مرتبط با بارکد دسترسی/بازیابی می کند. اطلاعات ذخیره ای در بارکد ثابت هستند و قابل بازنویسی نیستند. بسته به نوع بارکد استفاده شده، بارکدها می توانند شامل اطلاعات شخصی دقیق مانند نام دارنده کارت، آدرس، بخش، شماره کارمند، مجوزهای دسترسی، وضعیت آموزش، تاریخ انقضا، و اثر انگشت یا داده های پرتره بیومتریک باشند.

موارد استفاده متداول از بارکد کارت شناسایی عبارتند از:

بارکدها برای کنترل دسترسی و تأیید هویت دارنده کارت بهترین هستند.

در کارت‌های شناسایی، بارکدها به سادگی و با قیمت مناسب، اطلاعات مربوط به دارنده کارت را آشکار می‌کنند، اما به صورت مخفیانه و تنها با استفاده از «خواننده». بارکد امکان بازیابی سریع داده‌های کلیدی کاربر، افزایش دقت و کاهش خطاها و تسریع فرآیندهای ورود / تأیید را فراهم می‌کند.

کارت های عضویت و جوایز برنامه های زمان و حضور و غیاب کارت های کتابخانه

وقتی بارکد روی کارت پاداش هنگام پرداخت خرید اسکن می‌شود، تراکنش ردیابی می‌شود و دارنده کارت به هدیه‌ها یا تخفیف‌های ویژه اعضا دسترسی پیدا می‌کند.

نوارهای مغناطیسی روشی فراگیر و چند دهه ای برای رمزگذاری اطلاعات روی کارت های شناسایی است. برای ایجاد کارت شناسایی با نوار مغناطیسی نیاز به استوک کارت تخصصی (با نوار) ​​و چاپگر کارت شناسایی با قابلیت چاپ نوار مغناطیسی (یک ماژول رمزگذاری مغناطیسی) و نرم‌افزار کارت شناسایی مورد نیاز با قابلیت رمزگذاری است که باعث می‌شود آن را در حاشیه قرار دهید. گران تر از چاپ بارکد

“magstripe” از ذرات فرومغناطیسی مبتنی بر آهن در یک فیلم در یک طرف کارت تشکیل شده است. دیتا های سفارشی که توسط صادرکننده کارت تعیین شده و در نرم‌افزار چاپ کارت شناسایی وارد می‌شوند، در طول فرآیند چاپ کارت شناسایی روی magstripe ذخیره می‌شوند. انواع اطلاعات مختلف در سه مسیر دیتا مختلف در نوار ذخیره می شوند. این داده زمانی فعال یا خوانده می شود که کارت (نوار) ​​از یک خواننده کنسول در یک نقطه دسترسی عبور داده می شود، که داده های ذخیره شده را به یک فرمت قابل استفاده ترجمه می کند.

از آنجایی که رمزگذاری نوار مغناطیسی بسیار رایج است، اکثر نرم افزارهای استاندارد/جاری کارت شناسایی از این عملکرد رمزگذاری پشتیبانی می کنند. با این وجود، تأیید اینکه نرم افزار کارت شناسایی سطح ورودی دارای ویژگی رمزگذاری نوار مغناطیسی است، مهم است. همچنین، هنگام افزودن یک رمزگذار نوار مغناطیسی به برخی از مدل‌های چاپگر کارت شناسایی، کاربران ممکن است نیاز داشته باشند که “mag stripe up” (جلو کارت) یا “mag stripe down” (پشت کارت) را مشخص کنند تا مطمئن شوند که رمزگذار mag پیکربندی شده است.

مزایا نوار انکودر مغناطیسی

کارت های نوار مغناطیسی می توانند ارزش و امنیت را به کارت های شناسایی و کارت های عضویت اضافه کنند:

  • هزینه پایین در مقایسه با سایر کارت های فناوری.
  • اطلاعات را می توان در صورت لزوم دوباره نوشت/به روز کرد.
  • اطلاعات بیشتری نسبت به بارکد در خود نگه می دارد.
  • امنیت بیشتری را فراهم می کند و تکرار آن سخت تر از بارکد است.
  • استفاده آسان و سریع، ایده آل برای برنامه های حمل و نقل و نقطه فروش.
  • استانداردهای طولانی مدت آنها را با اکثر سیستم ها بسیار سازگار می کند.

کارت‌های نوار مغناطیسی معمولاً برای موارد زیر استفاده می‌شوند:

کارت های عضویت و پاداش برنامه های حضور و غیاب کارت های پرداخت بدون نقد

انواع نوار های مغناطیسی

دو نوع مجزا از نوارهای مغناطیسی موجود است و انتخاب صحیح به هدف صادرکننده و استفاده مورد نظر از نوار مغناطیسی بستگی دارد. نوشتن روی کارت های راه راه HiCo (با اجبار بالا) سخت تر است، بادوام تر است و معمولاً رمزگذاری یا استفاده مجدد نمی شود. نوارهای HiCo برای رمزگذاری و تغییر میدان مغناطیسی و تنظیم مجدد اطلاعات به انرژی بیشتری نیاز دارند. آن‌ها در برنامه‌هایی که اغلب در آن‌ها کشیده می‌شوند، اما باید برای مدت طولانی دوام بیاورند، بهتر عمل می‌کنند. مثلاً، کارت‌های نقدی از نوار مغناطیسی HiCo استفاده می‌کنند.

اما کارت‌های راه راه LoCo (با اجبار کم) برای نوشتن آسان‌تر هستند، انرژی کمتری برای رمزگذاری مصرف می‌کنند، به راحتی پاک می‌شوند و دوباره رمزگذاری می‌شوند، و در نظر گرفته شده‌اند که موقتی باشند. رمزگذاری LoCo به اندازه رمزگذاری HiCo دوام ندارد و می تواند توسط میدان های مغناطیسی قوی تداخل داشته باشد. کارت‌های نوار مغناطیسی LoCo توسط صادرکنندگانی که نیاز به کدگذاری، پاک کردن و رمزگذاری مجدد هتل‌های کارت مانند و سیستم‌های حمل و نقل انبوه دارند، استفاده می‌شوند.

تشخیص LoCo از نوارهای مغناطیسی HiCo آسان است – نوارهای HiCo تیره، تقریبا سیاه هستند، در حالی که رنگ LoCo قهوه ای روشن تر است.

نحوه استفاده از کارت های مغناطیسی نواری

کارت‌های نوار مغناطیسی رمزگذاری‌شده باید توسط یک «خواننده» خوانده شوند، که داده‌ها را برای استفاده توسط نرم‌افزار سیستمی که آن را تفسیر/اعمال/استفاده می‌کند رمزگشایی می‌کند.

نمونه‌های رایج سیستم‌هایی که از کارت‌های نوار مغناطیسی استفاده می‌کنند شامل کتابخانه‌ها، برنامه‌های کارت هدیه و پاداش، ردیابی زمان و حضور و غیاب و کنترل دسترسی بدون کلید است.

رمزگذاری کارت هوشمند و RFID

کارت “هوشمند” چیست؟ کارت‌های هوشمند داده‌ها را در اجزای کارت (تراشه‌ای با ریزپردازنده/آنتن بی‌سیم تعبیه‌شده در کارت) ذخیره می‌کنند و می‌توانند تا 100 برابر بیشتر از یک کارت شناسایی با نوار مغناطیسی استاندارد داده‌ها را در خود نگه دارند. آنها همچنین عملکردهای اضافه ای ارائه می دهند و می توانند اطلاعات را بین کارت و کارتخوان ارسال کنند که به کاربران امکان می دهد هم کارت را بخوانند و هم روی آن بنویسند. با قابلیت‌های پردازش گسترده، این کارت‌ها ضد دستکاری هستند و به راحتی برای افزودن، پاک کردن یا ویرایش داده‌های میزبانی شده مجدداً پیکربندی می‌شوند.

انواع کارت های هوشمند

دو نوع کارت هوشمند در دسترس هستند – تماسی و بدون تماس – که بر اساس نحوه عملکرد آنها به درستی عنوان می شوند:

  • کارت های تماس دارای یک تراشه هوشمند تعبیه ای هستند و برای عملکرد باید با ریدر در تماس باشند.
  • کارت‌های بدون تماس دارای یک تراشه و سیستم آنتن هستند که می‌توانند بدون تماس مستقیم، اطلاعات را به‌صورت بی‌سیم به خواننده ارسال کنند.

کارت های هوشمند چگونه کار می کنند

هنگامی که کارت های تماس در ریدر قرار می گیرند، مدار تراشه تعبیه ای بسته می شود و اطلاعات قابل مشاهده هستند. بستن مدار به کارت اجازه می دهد تا اطلاعات را ذخیره کند، داده ها را پردازش کند و وظایف را انجام دهد.

وقتی کارت‌های بدون تماس در محدوده ریدر قرار می‌گیرند، تراشه/آنتن شناسایی فرکانس رادیویی (RFID) آنها بسته می‌شود، مدار می‌تواند داده‌ها را ارسال، دریافت و پردازش کند. از آنجایی که کارت‌های بدون تماس نیازی به تماس فیزیکی ندارند، بیشتر از سایر کارت‌ها دوام می‌آورند، زیرا بیشتر ساییدگی‌هایی که به کارت‌های دیگر آسیب می‌زند از بین می‌رود.

رمزگذاری کارت های هوشمند چگونه است؟

انکدر کردن کارت های هوشمند تماسی یا بدون تماس و کارت های RFID تخصصی است و به چاپگر کارت شناسایی با قابلیت رمزگذاری کارت هوشمند نیاز دارد، یک ویژگی پیشرفته در نرم افزار چاپگر کارت شناسایی که ممکن است به گزینه های ارتقای نرم افزار یا نسخه های حرفه ای نیاز داشته باشد.

رمزگذاری کارت هوشمند گران‌ترین گزینه رمزگذاری است، اما برای بسیاری از کاربران ارزش آن را دارد. بیشترین فضای ذخیره‌سازی، بالاترین امنیت را ارائه می‌دهد. هچنین به کاربران انعطاف‌پذیری قابل توجهی در ذخیره‌سازی دیتا (هم از نظر مقدار و هم در طیف گسترده‌ای از انواع دیتا حساس) می‌دهد. این باعث می‌شود کارت‌های هوشمند برای صادرکنندگان کارت شناسایی که از کارت‌های شناسایی برای اهداف/برنامه‌های متعدد استفاده می‌کنند، عالی باشد. کارت‌های هوشمند انواع داده‌های مختلفی را در خود جای می‌دهند، از جمله:

  • جزئیات شناسایی
  • اطلاعات شخصی
  • دیتا های مالی
  • اطلاعات بیومتریک
  • چاپ روی کارت هوشمند

به دلیل مدارهای تعبیه شده در کارت های هوشمند، آنها می توانند سطحی ناهموار یا نامنظم داشته باشند که می تواند در فرآیندهای چاپ کارت اختلال ایجاد کند و به هد چاپ در چاپگرهای تصعید رنگ استاندارد آسیب برساند. به همین دلیل است که برای کاربران بهتر است کارت‌های شناسایی هوشمند را با استفاده از چاپگر انتقال معکوس چاپ کنند، که روی یک فیلم چاپ می‌شود (نه مستقیماً روی سطح کارت) و سپس فیلم را به سطح کارت می‌چسباند. درباره چاپ با انتقال معکوس بیشتر بدانید.

رمز گذاری Proximity-Card

کارت‌های مجاورتی (با نام مستعار «کارت‌های پروکس» یا «کارت‌های کنترل دسترسی») یک نسخه متمایز از کارت هوشمند بدون تماس هستند که برای برنامه‌های کنترل دسترسی استفاده می‌شوند. این کارت‌ها وقتی نزدیک کارت‌خوان قرار می‌گیرند قفل درها را باز می‌کنند و امکان دسترسی بدون کلیدهای سنتی را فراهم می‌کنند. آنها جایگزین سیستم های قفل و کلید سنتی می شوند. تراشه RFID (فرکانس رادیویی) تعبیه ای, سیگنالی حاوی اطلاعات کارت را به کارتخوان های تعبیه ای درب یا مجاور درب می فرستد (برای خواندن کارت ها باید ایستگاه های درب در همه ورودی ها نصب شوند). ریدر اطلاعات را در پایگاه داده تأیید می‌کند و اگر با کارتی در سیستم مطابقت داشته باشد، در باز می‌شود. اگر مطابقت نداشت، کارت مجاز نیست و در قفل می ماند.

کارت‌های مجاورتی کارت‌هایی با ساییدگی پایین هستند (هیچگاه تند وشدید یا وارد نمی‌شوند) و بنابراین بسیار بادوام هستند و برای کنترل دسترسی به مکان‌ها، فضاها و ساختمان‌هایی که دارندگان کارت هر روز به طور مکرر به آن‌ها دسترسی دارند، ایده‌آل هستند.

نحوه کار کارت های مجاورت

کارت های مجاورتی با یک شماره کلید ایمن کدگذاری می شوند که به صورت بی سیم با استفاده از یک آنتن داخلی منتقل می شود. کارت های مجاورتی دارای دامنه سیگنال 2 تا 15 اینچ هستند و زمانی که در نزدیکی خواننده قرار می گیرند خوانده می شوند، حتی اگر کارت در لباس، جیب، کیف پول، کیف پول، کیف و غیره باشد.

کارتخوان های مجاورتی کد کارت را به قالبی ترجمه می کنند که قفل الکترونیکی درب بتواند آن را درک کند و برای باز کردن قفل یا حفظ قفل آن عمل کند. کارت‌های مجاورتی را نمی‌توان مجدداً رمزگذاری کرد، اما سیستم کنترل دسترسی را می‌توان با فهرستی از کدهای کلیدی معتبر در هنگام صدور، مفقود شدن یا بازنشستگی کارت به‌روزرسانی کرد.

انواع کارت مجاورتی

کارت‌های مجاورتی در سبک‌های مختلفی از جمله کارت‌هایی که شبیه کارت‌های شناسایی معمولی هستند، کارت‌های صدفی ضخیم و جاکلیدی عرضه می‌شوند. با توجه به سبک کارت پروکس، کاربران می توانند با چاپگر کارت شناسایی استاندارد روی کارت چاپ کنند. از طرف دیگر، چاپ روی کارت شناسایی چسب نازک، که می‌توان آن را به کارت مجاورت چسباند، یک گزینه است.

رمزگذاری کارت های مجاورتی

کاربران باید کارت های مجاورتی را از یک تامین کننده مطمئن سفارش دهند. افراد نمی توانند کارت ها را در خانه با چاپگر کارت شناسایی رمزگذاری کنند. به این ترتیب کارت های کلیدی نمی توانند به طور تقلبی کپی شوند. رمزگذاری کارت مجاورتی یک ویژگی است که فقط در نرم افزارهای پیشرفته کارت شناسایی یافت می شود و در چاپگرهای کارت شناسایی رایج نیست.

ما در مانی کارت انواع ریدر و انکودر های کارت های پی وی سی را برای شما موجود داریم برای اطلاع از قیمت و مشاوره رایگان با ما به شماره 02188442854 تماس بگیرید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

1 دیدگاه. پیغام بگذارید

  • سلام وقت بخیر
    این دستگاه رو برای باشگاه مشتریان یک فروشگاه لباس نیازمندیم که به صورت هر خرید طرح تخفیف به کارت ها واریز بشه. اگر امکانش هست این کار انجام بشه لطفا با بنده برای ارائه توضیحات تماس بگیرید. ۰۹۳۵۴۲۶۰۹۶۶

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up