چاپ کارت NFC برای کنترل دسترسی, انتقال اطلاعات و پرداخت بدون تماس بسیار رایج است. برای پی بردن دقیق به مفهوم NFC می توان به عبارت Near Field Communication اشاره کرد. این عبارت به مفهوم “ارتباط حوزه نزدیک” است. در بسیاری از مفاهیم مختلف از این ارتباط با عنوان یک ارتباط کوتاه برد یاد میشود. اگر شما هم قصد چاپ کارت ان اف سی را برای کسب و کار خود دارید, در این مطلب با ما همراه باشید. ما در این مطلب مراحل چاپ کارت, طراحی کارت, ذخیره سازی اطلاعات روی کارت را برای شما آوردهایم تا بتوانید برای چاپ کارت اقدام کنید.
مراحل چاپ کارت NFC معمولاً شامل طراحی طرح کارت، کدگذاری تراشه NFC با اطلاعات مربوطه، چاپ کارت با استفاده پرینتر های صدور کارت میباشد. اطلاعات میتواند از طریق نرم افزار کدگذاری روی کارتهای NFC قرار داده شود که اطلاعات را در تراشه NFC داخلی کارت مینویسد. طراحی یک کارت NFC شامل در نظر گرفتن مورد استفاده کارت، نیازهای برندینگ، ویژگیهای امنیتی و تجربه کاربر است. مهم است که اطمینان حاصل شود که طراحی از نظر ظاهری جذاب، کاربردی و سازگار با استانداردهای فناوری NFC است.
راهنمای مطالعه
کارت NFC چیست؟
کارت NFC یکی از راهکارهای جذاب برای انواع پرداخت ها به شمار میرود. در دنیای جدید شاهد راهکارهای بیشماری برای تکمیل تراکنش های مختلف هستیم. در این فناوری کاربردی شاهد استفاده از فرکانس های رادیویی (RFID) هستیم که به امواج رادیویی شباهت دارد.
این فناوری برجسته به لپ تاپ، گوشی، تبلت و … اجازه ی برقراری ارتباط و اشتراک داده ها را با سایر دستگاه های مختلف، میدهد. نکته اینجاست که برای برقراری ارتباط مفید، باید سایر دستگاه ها نیز مجهز به NFC باشند. ما ریدر های NFC مختلف مانند کارتخوانUHF Reader NFC-9801 را در محصولات کارتخوان موجود داریم.
به طور کلی برای بهره برداری از این کارت ها باید شاهد دو یا چند دستگاه بود که حداقل یکی از آنها نقش گیرنده و دیگری نقش فرستنده را داشته باشند. این کارت ها از مزیت امنیتی فوق العاده ای برخوردار میباشند. بنابراین در بسیاری از فرایندها از این کارت ها به عنوان یک جایگزین مطمئن برای بسیاری از کارت های اعتباری دیگر، استفاده میشود.
کارت NFC، یک نوع کارت هوشمند است که امکان ارتباط بین دستگاهها را زمانی فراهم میکند که آنها به هم نزدیک شوند. کارتهای NFC معمولاً برای پرداخت بیتماس، کنترل دسترسی و انتقال داده استفاده میشوند. مزایای چاپ کارت NFC شامل افزایش امنیت، راحتی و کارایی در برنامههای مختلف است. با این حال، معایب آن ممکن است شامل هزینههای بالاتر نسبت به کارتهای سنتی و احتمال مشکلات سازگاری با دستگاههای قدیمی باشد.
انواع تراشه های ان اف سی چیست؟
چیپهای NFC به چهار نوع دستهبندی میشوند که هر کدام سرعت و قابلیتهای ارتباطی مختلفی را ارائه میدهند:
- نوع 1: برای کارتهای تجاری دیجیتال و برنامههای فقط خواندنی مناسب است، با ظرفیتی از 96 بایت تا 2KB.
- نوع 2: محبوب برای تراکنشهای کم و بلیطهای رویداد، با ظرفیتی از 48 بایت تا 2KB.
- نوع 3: مناسب برای کیفهای دیجیتال و شناسنامههای الکترونیکی با قیمت بالاتر اما ویژگیهای پیشرفته و امنیت بالاتر.
- نوع 4: ظرفیت حافظه بالاتر، برای اهداف احراز هویت است.
برچسبهای نوع 2 مانند NXP NTAG 213 رایج و به قیمت مناسب هستند، در حالی که NTAG 216 برای ذخیره کردن بیشتر کاراکترهای URL مناسب است. برای کارتهای تجاری دیجیتال، NTAG 216 انتخاب عالی است به دلیل ظرفیت ذخیرهسازی 888 بایت.
بیشترین تراشه مورد اشتفاده در کارتهای ان اف سی، NTAG213 میباشد. این نوع تراشه برای استفاده های لازم از کات هایی با فناوری ان اف سی مانند کارت ویزیت دیجیتال، کارت های کنفرانس، کارت های شهربازی و … مناسب میباشد. این کارت ها بصورت خام در بسته های 200 عددی و نیز بصورت چاپ شده در تیراژ های مختلف در مانی کارت قابل سفارش گذاری هستند.
اگر دستگاه های چاپ کارت دارید میتوانید با استفاده از کارت های خام پی وی سی چاپ کنید و درغیر این صورت چاپ آنها را برون سپاری کنید. مجموعه مانی کارت با بیش از 20 سال سابقه در زمینه تامین و چاپ انواع کارت های پی وی سی فعالیت میکند.
از کارت NFC در چه مواردی استفاده می شود؟
این روزها بسیاری از افراد از کارت های NFC استفاده میکنند. این فناوری بیشتر در حوزه های پرداخت مورد استفاده قرار میگیرد ولی این نوع از کارت ها در بردارندهی بسیاری از برنامههای کاربردی دیگر نیز هستند. از کاربرد این نوع از کارت ها، میتوان به:
- انتقال فایل های کوچک بین انواع گوشیهایی که از این قابلیت برخوردار هستند.
- باز کردن قفل بسیاری از درب ها (مانند درب اتاق در هتل، درب خودرو و…)
- بلیط
- پرداخت
- کارت ویزیت دیجیتال
- چاپ کارت شهربازی هوشمند
چاپ کارت ویزیت هوشمند NFC
یکی از محبوب ترین مدل های کارت ویزیت چاپ کارت ویزیت هوشمند NFC است. برای چاپ کارت هوشمند ویزیت NFC باید ابتدا کارت خام NFC را تهیه کنید. سپس طرح دلخواه خود را طراحی کنید. در نهیت باید کارت ویزیت خود را با پرینتر کارت مخصوص چاپ کنید. برای چاپ این کارت ها 2 راه پیش روی شما قرار دارد:
- خرید پرینتر کارت شخصی: میتوانید یک پرینتر کارت NFC تهیه کنید و شخصا کارت های خود را چاپ کنید. در این روش شما میتوانید یک کارت شخصی ساز تولید کنید و هر زمانی که خواستید با طراحی جدید کارت چاپ کنید.
- برون سپاری چاپ کارت ویزیت NFC: در این روش باید یک شرکت چاپ حرفه ای و با سابقه در ای زمینه پیدا کنید و کار چاپ کارت خود را به آن شرکت بسپارید. ما در مانی کارت با سابقه طولانی در این زمینه میتوانیم کارت های شما را چاپ کنیم و یا پرینتر کارت مناسب را به شما معرفی کنیم.
مزایای چاپ کارت ان اف سی چیست؟
مزایای چاپ کارت NFC عبارتاند از:
- افزایش امنیت: فناوری NFC ارتباط امنی بین دستگاه ها را فراهم میکند و خطر دسترسی غیرمجاز یا دزدی اطلاعات را کاهش میدهد.
- راحتی کاربرد بدون تماس: کارتهای NFC امکان تراکنش های سریع و آسان بدون نیاز به تماس فیزیکی را فراهم میکنند و تجربه کاربری و کارایی را بهبود میبخشند.
- کاربردهای گسترده: کارتهای NFC می توانند برای اهداف مختلفی مانند کنترل دسترسی، سیستم های پرداخت، برنامههای وفاداری و به اشتراک گذاری اطلاعات استفاده شوند.
- گزینه های سفارشی: چاپ کارت NFC امکان طرح های شخصی، برندینگ و کدگذاری اطلاعات برای تامین نیازها را فراهم میکند.
- ادغام با دستگاه های همراه: کارتهای NFC میتوانند به راحتی با گوشی های هوشمند و سایر دستگاه های همراه برای تعامل و انتقال دیتا متصل شوند.
معایب چاپ کارت ان اف سی چیست؟
بعضی از مشکلات در چاپ کارت های NFC عبارتاند از:
- هزینه بالا: فناوری NFC ممکن است گران تر از روشهای سنتی چاپ کارت باشد که ممکن است هزینه تولید کلی را افزایش دهد.
- مشکلات سازگاری: دستگاههای قدیمی ممکن است فناوری NFC را پشتیبانی نکنند که موجب محدودیتها در کاربرد کارتهای NFC در محیطهای خاص میشود.
- محدودیت دامنه: ارتباط NFC معمولاً نیازمند دستگاهها به فاصله نزدیک (در چند سانتیمتر) میباشد که ممکن است محدوده کاربردهایی که کارتهای NFC میتوانند استفاده شوند، را محدود کند.
- حافظه محدود: این کارت ها جهت قرار دهی اطلاعات با حجم بالا در کارت مناسب نمیباشند.
حتما بخوانید: چگونه از کارتهای مترو به عنوان تگ NFC استفاده کنیم؟
مراحل چاپ کارت NFC چیست؟
مراحل مربوط به چاپ کارت NFC شامل موارد زیر است:
- طراحی کارت: طراحی جذاب بصری برای کارت NFC ایجاد کنید که شامل عناصر برندینگ، اطلاعات و هر گونه ویژگی امنیتی مورد نیاز باشد.
- کدگذاری تراشه NFC: از نرم افزارهای کدگذاری تخصصی برای نوشتن داده ها بر روی تراشه NFC جاسازی شده در کارت استفاده کنید.
- چاپ کارت: از پرینترهای صدورکارت غیرمستقیم با کیفیت بالا برای چاپ طرح طراحی شده بر روی کارت استفاده کنید تا علاوه بر کیفیت چاپ مطلوب، دوام و ماندگاری کارتهای خود را نیز بالا ببرید.
روش ذخیره اطلاعات بر روی کارتهای NFC چگونه است؟
برای ذخیره اطلاعات بر روی کارتهای NFC، میتوانید این مراحل را دنبال کنید:
- انتخاب یک نرمافزار کدگذاری NFC: یک نرمافزار قابل اعتماد کدگذاری NFC را که با کارتهای NFC شما و نیازهای کدگذاری شما سازگار است انتخاب کنید.
- آمادهسازی اطلاعات: دادهها یا محتوایی که میخواهید بر روی کارتهای NFC ذخیره کنید را جمعآوری کنید، مانند جزئیات تماس، آدرس اینترنتی یا سایر اطلاعات مرتبط.
- اتصال کدگذار NFC: دستگاه کدگذار NFC را به کامپیوتر یا دستگاه تلفن همراه خود از طریق روش اتصال مناسب (مانند USB یا بلوتوث) متصل کنید.
- کدگذاری کارتهای NFC: کارتهای NFC را روی دستگاه کدگذار قرار دهید و دستورالعملهای نرمافزار را دنبال کرده تا اطلاعات مورد نظر بر روی تراشههای NFC جای داده شده در کارتها نوشته شود.
- آزمایش کارتهای NFC: پس از کدگذاری کارتهای NFC، عملکرد آنها را با استفاده از یک دستگاه قابل اتصال به NFC برای خواندن اطلاعات ذخیره شده بر روی کارتها آزمایش کنید. با پیروی از این مراحل، میتوانید بهطور موثر اطلاعات را بر روی کارتهای NFC قرار داده و اطمینان حاصل کنید که آماده استفاده در برنامههای مختلف مانند کنترل دسترسی، سیستمهای پرداخت، کمپینهای بازاریابی و غیره هستند.
حتما بخوانید: کاربرد NFC در گوشی های هوشمند چیست ؟
چگونه یک کارت NFC مناسب طراحی کنیم؟
با استفاده از برنامه های تخصصی طراحی مانند فوتوشاپ، کورل و یا انواع نرم افزار های صدور کارت میتوانید با توجه به نیاز خود و کاربرد استفاده کارت های ان اف سی، اطلاعات مورد نظر شرکت خود و یا اطلاعات دیگر را روی کارت خود طراحی کنید. سپس با دریافت خروجی مناسب و با کیفیت، طرح را جهت پرینت برون سپاری کنید و یا با پرینتر صدور کارت شناسایی خود چاپ کنید. همچنین در صورت نیاز میتوانید طراحی کارت های خود را با توجه به المان های مورد نیاز به بخش طراحی ما سپره تا بهترین نتیجه را بگیرید.
حتما بخوانید: NFC چيست و چگونه مي توان آن را فعال كرد؟
چه پرینتری مناسب چاپ کارت NFC است؟
بهدلیل وجود تراشه داخلی در کارت های NFC بهتر است از پرینترهای صدور کارت Retransfer یا غیرمستقیم برای چاپ این کارتها استفاده شود. این امر باعث چاپ باکیفیت و لبه به لبه کارت است و چاپ بر روی تراشته کارت بهدرستی انجام میشود. در پرینتهای چاپ مستقیم بدلیل ارتباط مستقیم هد چاپگر با کارت و فرو رفتگی جزئی قسمت تراشه روی کارت، چاپ اطراف تراشه کارت بدرستی انجام نمیشود و حاشیه سفید یا لکه اطراف تراشه کارت بدلیل خوب پرینت نشدن ایجاد میشود.
همچنین با استفاده از پرینتهای چاپ مستقیم امکان استفاده از ویژگی های امنیتی مانند چاپ یووی یا چاپ لمینیت هولوگرام روی کارت جهت افزایش امنیت و ماندگاری بیشتر کارت، است.
پرینتر داسکام DC-7600 ازجمل جدیدترین پرینترهای غیر مستقیم میباشد که با کیفیت 600DPI و امکان چاپ و لمینیت همزمان بدون نیاز به دستگاه لمینیتور، چاپ بسیار مطلوبی را به شما ارائه میدهد. این پرینتر همچنین با داشتن مواد مصرفی مختلف، امکان چاپ رنگ های متالیک مانند طلایی؛ نقره ای و … را فراهم میکند و جزو معدود پرینترهایی با چنین قابلیتی میباشد.
ما در مانی کارت هم پرینترهای چاپ کارت را برای کسانی که قصد چاپ کارت NFC درون سازمانی دارند, موجود داریم و هم چاپ کارت های NFC شما در صورت انتخاب برون سپاری چاپ انجام خواهیم داد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 02188442854 تماس بگیرید.
سوالات متداول
قیمت چاپ کارت ان اف سی با توجه به این که قابلیت ذخیره اطلاعات را دارد از 20 هزار تومان برای هر کارت با چاپ کامل رنگی شروع میشود.
چاپ کارت ان اف سی, بین 3 تا 4 روز کاری زمان میبرد.
پرینتر های چاپ کارت ان اف سی از حدود 150 میلیون به بالا قیمت دارند.