چاپ کارت RFID برای چاپ کارت های عضویت, کارت هتل, کارت حضور و غیاب, کارت تردد و … مناسب است. این کارت ها از فرکانس رادیویی برای ارتباط استفاده میکنند. این کارت ها از انجایی که امکان ذخیره اطلاعات را دارند, برای کسانی مناسب است که قصد دارند کارت هوشمند چاپ کنند. در این مطلب هر چیزی که برای چاپ کارت RFID مورد نیاز شما است مانند پرینتر کارت RFID, طراحی کارت RFID و … را برای شما توضیح میدهیم.
اگر قصد چاپ کارت RFID دارید با با همراه باشید. ما در مانی کارت چاپ کارت PVC را به صورت حرفه ای انجام میدهیم. چاپ کارت RFID, هوشمند, مایفر و … تخصص ما است. برای سفارش چاپ کارت با ما به شماره 02188442854 تماس بگیرید.
راهنمای مطالعه
کارت rfid چیست؟
فناوری شناسایی فرکانس رادیویی (RFID)، از امواج رادیویی برای شناسایی بدون تماس استفاده میشود. این فناوری در برنامه های مختلف تجاری و صنعتی از جمله کارت بلیط های اتوبوس گرفته تا کتابخانه ها مورد استفاده قرار میگیرد.
RFID مخفف شناسایی فرکانس رادیویی است. کارتهای RFID برای برنامههایی استفاده میشوند که ردیابی یا شناسایی پرسنل اهمیت دارد برنامه های کنترل دسترسی استفاده میشود. کارت های RFID امروزه با فرکانس های مختلف تولید میشوند، از جمله فرکانس پایین 125 کیلوهرتز، فرکانس بالا 13.56 مگاهرتز و فرکانس فوق بالا 860-960 مگاهرتز که به UHF شناخته شده اند. نوع کارت و فرکانس RFID استفاده شده بستگی به برنامه شما دارد که قصد انجام چه کاری دارید که با توجه به سطح امنیت، محدوده خواندن و نیازهای سرعت انتقال داده متغیر است.
کارت های RFID را از منابع گرمایی باید دور باشند زیرا باعث اسیب رسیدن به انت و تراشه داخلی کارت ها میشود. برچسب های RFID ممکن است توسط گرماهای بیش از حد آسیب ببینند. کارت های RFID را در دمای بهینه 18-25 درجه سانتیگراد (یا 64-77 درجه فارنهایت) نگهداری کنید. ما در مانی کارت علاوه بر چاپ کارت RFID, چاپ کارت مایفر, چاپ کارت مغناطیسی, چاپ کارت هوشمند , چاپ کارت NFC و … را نیز داریم.
انواع کارت rfid چیست؟
کارت های RFID بر اسلاس فرکانس به سه دسته زیر تقسیم میشوند:
- 125 کیلوهرتز (LF): فرمت کارت ن معمول برای کارتهای پرسنل و کنترل دسترسی که برای باز کردن درها و حضور و وغیاب استفاده میشود.
- 13.56 مگاهرتز (HF): فرمت امنیتی بالاتر برای کارتهای اعتباری و سیستم های پرداخت استفاده میشود.
- 860-960 مگاهرتز (UHF): کارتهای UHF دارای برد خواندن تا 50 فوت برای شناسایی، کنترل دسترسی و فرآیندهای تراکنش استفاده میشود.
آیا فناوری RFID بهتر از استفاده از بارکد است؟
RFID قابلیت اسکن چند مورد را همزمان دارد در حالی که بارکدها نیازمند اسکن فیزیکی هر مورد به صورت جداگانه هستند. RFID کارایی بیشتری دارد. مانند تمام فناوریها، هر دو نوع مزایا و محدودیتهای خود را دارند.
تفاوت چاپ کارت rfid و nfc چیست؟
NFC دارای محدوده فعالیت بسیار کوتاهی است، زیرا محدوده کاربردی آن در محدوده 0.1 متر است. NFC یک فناوری کاربری است و برای عملیات مانند پرداخت یا دسترسی، نیاز به مشارکت ویژه کاربر دارد. فناوری NFC نقش بزرگی در کنترل دسترسی، حمل و نقل عمومی، پرداخت موبایل و سایر زمینه ها ایفا می کند. از سوی دیگر، یک اسکنر RFID میتواند به طور همزمان تعداد زیادی از تگها را بخواند، که در انبارها برای بررسی موجودی بسیار رایج است. RFID در فواصل صدها فوت کار میکند که در NFC تنها در برد های کوتاه 2 الی 3 سانتی متر امکان پذیر است. RFID تنها قابلیت ارتباط یکطرفه را دارد (از تگ به خواننده)، کارت NFC قابلیت ارتباط دوطرفه را دارد.
کاربرد کارت های rfid چیست؟
کاربرد کارت RFID عبارتاند از:
- صنعت بهداشت و درمان
یک برچسب RFID میتواند در دستبندهای بیماران قرار گیرد تا پزشکان بتوانند آن را اسکن کنند و فوراً بدانند که بیمار کدام است و وضعیت پزشکی او چیست.
- تولید
در ساخت و ساز و صنایع مرتبط دیگر، مواد اغلب بزرگترین هزینه پروژه هستند. در محلهای ساختمانی بزرگ یا عملیات، یافتن مواد به راحتی ممکن است مشکلساز شود. استفاده از فناوری RFID میتواند این مشکل را حل کند زیرا مواد ساختمانی به راحتی قابل یافتن هستند.
- پارک های سرگرمی
دیزنی به تازگی فناوری RFID را به بلیط های خود اضافه کرده است تا تجربه مشتریان خود را بهتر کنند و لازم نباشد بلیط ها را بصورت دستی و کاغذی اسکن کنند. بلیط های دارای قابلیت RFID همچنین اطلاعات لازم را به اپراتورهای پارک فراهم داده و اجازه می دهد تا حرکات مسافران را در سراسر شهربازی ردیابی کنند.
مراحل چاپ کارت rfid چیست؟
برای چاپ کارت RFID مراحل زیر را طی کنید:
- طراحی: استفاده از انواع نرم افزار های طراحی یا نرم افزار های صدور کارت میتواند به شما در این امر کمک کند.
- چاپ نمونه اولیه توسط پرینتر کارت rfid: برای بررسی طرح و کیفیت چاپ، یک دستور چاپ به چاپگر خود ارسال کنید تا قبل از چاپ انبوه، نمونه کارت را از لطحاظ کیفی بررسی کنید.
- کدگذاری کارت: کارت را با استفاده از ماژول کدگذاری داخلی پرینتر یا کارتخوان های rfid که با اتصال usb به سیستم متصل میشوند میتوانید کدگذاری کنید.
- بررسی کیفیت چاپ و اطلاعات کد شده داخل کارت: پس از ثبت اطلاعات، یکبار دیگر صحت اطلاعات درج شده در کارت را بررسی کنید.
- برطرف کردن مشکلات احتمالی: در صورت وجود هرگونه مشکل در مراحل قبلی، آن را قبل از چاپ تمامی کارت ها برطرف کنید.
- چاپ انبوه کارت ها: پس از اطمینان از درستی تمامی مراحل میتواید اقدام به چاپ و کدگذاری تمامی کارت های خود کنید.
چگونه یک کارت rfid طراحی کنیم؟
برای طراحی یک کارت RFID مراحل زیر را در نظر داشته باشید:
- جهت طراحی کارت خود از نرم افزار های طراحی استفاده کنید و فایل با کیفیت بالا و لایه باز طراحی کنید.
- از عکس های آماده استفاده نکنید زیرا کیفیت چاپ شما را پایین میاورد.
- طراحی کارت های rfid بدلیل داشتن انت داخلی کارت با سایر کارت ها تفاوتی نمیکند و از هرنوع المان در طراحی کارت خود میتوانید استفاده کنید.
- پس از انجام طراحی، خروجی با کیفیت حداقل 300dpi بگیرید.
- فایل شما جهت چاپ اماده است. حال میتوانید دستور چاپ به پرینتر کارت خود ارسال کنید و ایرادات احتمالی را با دیدن نمونه اولیه چاپ برطرف کنید.
پرینتر کارت rfid چیست؟
یک پرینتر RFID (شناسایی فرکانسهای رادیویی) دستگاهی است که عملکردهای یک پرینتر استاندارد را با یک فرمت گذار RFID ترکیب میکند. این امکان را به شما میدهد تا کارت های RFID را چاپ و کد گذاری کنید که برای پیگیری و شناسایی اشیاء یا افراد با استفاده از امواج رادیویی استفاده میشود.
حتما بخوانید: مقایسه تکنولوژی های RFID و NFC
پرینتر چاپ کارت rfid چگونه کار میکند؟
نحوه کارکرد پرینتر چاپ کارت rfid به شکل زیر میباشد:
- ورود داده: گام اول شامل آماده کردن دادههایی است که نیاز به کد گذاری بر روی کارتهای RFID دارند. این کار میتواند از طریق روشهای مختلفی انجام شود مانند اتصال پرینتر به یک رایانه یا استفاده از یک رابط نرم افزار اختصاصی.
- انتخاب نوع کارت: شما باید نوع مناسبی از کارت RFID را که با نیازهای شما هماهنگ باشد انتخاب کنید. انواع مختلفی از کارتهای RFID در دسترس است که هر کدام مشخصات خود را دارند.
- تنظیم چاپ: هنگامی که داده و مدل کارت انتخاب شود، میتوانید پارامترهای چاپ را مانند طرح، کیفیت چاپ و موارد دیگر را پیکربندی کنید.
- چاپ: پس از تنظیم پرینتر، فرآیند چاپ آغاز میشود. پرینتر RFID از تکنیکهای چاپ استاندارد غیر مستقیم برای چاپ اطلاعات مورد نظر بر روی کارت استفاده میکند. این اطلاعات ممکن است شامل متن، بارکدها، لوگوها یا هر تصویر دیگری باشد.
- کدگذاری: هنگامی که کارت چاپ شد، اگر پرینتر کارت دارای ماژول انکدر rfid باشد، پرینتر RFID به طور خودکار کارت را به ایستگاه کدگذاری منتقل میکند. ایستگاه کدگذاری شامل یک کدگذار RFID است که اطلاعات خاص را بر روی تراشه RFIDمینویسد. این اطلاعات میتواند شناسههای یکتا، اطلاعات محصول یا هر جزئیات مرتبط دیگری باشد.
- تأیید: برای اطمینان از دقت اطلاعات کدگذاری، پرینتر RFID به طور معمول شامل یک فرآیند تأیید است. این فرآیند اطلاعات کدگذاری را از تراشه RFID میخواند و آن را با اطلاعات اصلی ورودی مقایسه میکند تا تأیید کند که کدگذاری موفق است.
بهترین پرینتر چاپ کارت RFID چیست؟
پرینترهای چاپ غیرمستقیم مناسب چاپ بر روی انواع کارت های RFID میباشند. این کارت ها به دلیل داشتن تراشه داخلی، در هر دوسمت کارت در قسمتی که تراشه تعبیه شده فرو رفتگی جزئی بر روی کارت ها وجود دارد که پرینتر های چاپ کارت مستقیم بدلیل تماس مستقیم هد با کارت، قابلیت چاپ این بخش ها را نداشته و بصورت لکه سفید پس از عملیات چاپ همچنان قابل مشاهده است. پرینت کارت غیر مستقیم به دلیل استفاده از فیلم و غلطک حرارتی، امکان چاپ کامل و بدون نقص انواع کالرت های RFID را دارند.
پرینتر Dascom DC-7600 یک چاپگر غیرمستقیم با تکنولوژی چاپ غیرمستقیم و کیفیت چاپ 600dpi میباشد. این دستگاه قدرتمند تصاویری با شفافیت و وضوح عالی به شما ارائه میدهد و امکان چاپ همزمان دوطرف کارت و لمینت همزمان کارت ها را برای شما فراهم میکند تا از ماندگاری بالای کارت های چاپ شده اطمینان حاصل کنید. این پرینتر درحال حاضر قدرتمند ترینتر پرینتر بازار میباشد و یک بروزرسانی از پرینتر نیسکا PR-c201 است که سال های زیاد در بازار بوده و توانایی خود را در چاپ با کیفیت کارت های و در تعداد بالا به اثبات رسانده است.
از مواد مصرفی داسکام 7600 میتوان بع فیلم و ریبون اشاره کرد. لمینت از مواد مصرفی حذف شده است و هزینه شما را پایین تر میاورد و تنها با استفاده از فیلم پرینتر علاوه بر انتقل تصویر بر روی کارت، امکان لمینت نیز فراهم شده است. این تکنولوژی بالا تنها در پرینتر داسکام قابل مشاهده است.
حتما بخوانید: ساختار کارت یا تگ RFID چگونه است ؟
مزایا و معایب چاپ کارت rfid چیست؟
برخی مزایا و معایب چاپ کارت RFID عبارتاند از:
مزایا RFID
- کاربری چند منظوره و امکان استفاده از کارت های RFID جهت سیستم های حضور و غیاب، پرداخت، تخفیف و…
- قیمت مناسب این نوع کارت های هوشمند نسبت به سایر کارت های تراشه دار
- امنیت بالا
- تنوع زیاد و فرکانس های متفاوت جهت استفاده در کابری های مختلف
- دارای حافظه های مختلف جهت امکان وارد کردن اطلاعات با حجم های کم یا زیاد
معایب RFID
- با وجود داشتن بسیاری از مزایا، RFID یک راه حل یکانه برای همه نیست. با توجه به نیازهای برنامه، گاهی اوقات راه حل جمع آوری دیتا های بارکد ممکن است بهتر از RFID باشد.
- برچسبهای بارکد می توانند بسیار ارزان باشند در حالیکه برچسب یا کارت های RFID می توانند از هزینه بالاتری دارند و بسته به نوع برچسبهایی که شما نیاز دارید متفاوت است.
- خوانندههای RFID همچنین گران تر از اسکنرهای بارکد هستند.
- با توجه به نوع موادی که کارت های RFID شما با آن در تماس هستند، مانند فلزات یا مایعات، ممکن است کارت ها غیرفعال بشوند و قادر به انتقال دیتا نباشند.
ما در مانی کارت انواع پاسخ های مختلف مانند چاپ بارکد روی کارت, چاپ هلوگرام روی کارت و … را داریم. برای مشاوره رایگان در مورد چاپ کارت خود با ما به شماره 02188442854 تماس بگیرید. ما به صورت حرفه ای چاپ کارت RFID را برای شما در کوتا ترین زمان و با بهترین هزینه انجام میدهیم.
سوالات متداول
چاپ کارت RFID بین 3 تا 5 روز زمان میبرد.
قیمت چاپ این کارت ها 7 هزار تومان است. اما قیمت خرید کارت + چاپ کارت برابر 17 هزار تومان میباشد.
طول عمر این کارت ها 5 سال است. برای افزایش طول عمر کارت, کارت ها را دور از نور خورشید و آب قرار بدهید. همچنین از جا کارتی مناسب برای افزایش طول عمر میتوانید استفاده کنید.